Podstawowe Słodkie Muffinki
Podstawowe Słodkie muffinki to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Mieszanka cukru, jajka, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Podstawowe Muffinki Dyniowe, Muffinki Kukurydziane Z Maślanką, oraz Podstawowe Słodkie Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 4 składniki w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Wymieszaj jajko, mleko i olej do wymieszania.
Dodaj do suchych składników, mieszając tylko do zwilżenia. Łyżka ciasto na lekko nasmarowane Patelnie muffin, wypełniając dwie trzecie pełne.
Piec w temperaturze 400 przez 18 do 20 minut.
Natychmiast wyjąć z patelni.
Dodaj 3/4 szklanki obrane, posiekane jabłko; 1/4 łyżeczka mielonego cynamonu; i 1/4 łyżeczka mielonej gałki muszkatołowej do suchych składników, i postępować zgodnie z zaleceniami.
Jagodowe muffinki: Złóż 3/4 szklanki świeżych lub mrożonych jagód, nieuszkodzonych, na ciasto i postępuj zgodnie z zaleceniami.
Muffinki daktylowo-orzechowe: złożyć 1/2 szklanki posiekanych daktyli i 1/2 szklanki posiekanych orzechów pekan na ciasto i postępować zgodnie z zaleceniami.