Podstawowe Placki Ziemniaczane

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj podstawowych placków ziemniaczanych. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 302 kalorie, 13g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mąkę, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest idealny do Chanuka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Podstawowe Placki Ziemniaczane, Chrupiące Placki Ziemniaczane (Placki Ziemniaczane), oraz Latki Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki z wyjątkiem ziemniaków wymieszać w misce i dokładnie wymieszać.
Dodać ziemniaki na koniec i dokładnie wymieszać bez wyciskania, aby nie wydobyć wilgoci. Pracuj bardzo szybko, aby nie mieli czasu na przebarwienia.Formować średnio-małe paszteciki i wrzucić gorący olej lub upuścić łyżki stołowe.Smażyć na złoty kolor, około 3 minut z każdej strony.Wyjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.Najlepiej podawać bezpośrednio po usmażeniu, z sosem jabłkowym, kwaśną śmietaną wegańską (użyj domowej receptury z GO Dairy Free dla soi-free) lub jogurtem sojowym (użyj jogurtu na bazie kokosa dla soi-free).