Podsmażony i pokrojony tuńczyk Ahi

Podsmażony i pokrojony tuńczyk Ahi
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Podsmażony i pokrojony tuńczyk Ahi może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 157 kalorii, 19g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 godzin i 10 minut. Jeśli masz sos sojowy, nasiona selera, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Plastry Tuńczyka Miękkie Tacos, Kurczak w plasterkach na zimno w sosie z tuńczyka, oraz Tuna Tataki vel Seared Tuna.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia24
Magazyn