Podsmażony Chard i cebula z kminkiem

Podsmażony Chard i cebula z kminkiem
Jeśli masz mniej więcej 35 minut do spędzenia w kuchni, smażony Chard i cebula z kminkiem może być spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Na 95 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. 170 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, kminek, nasiona selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chard szwajcarski smażony z cebulą, Chard szwajcarski smażony z czerwoną cebulą, oraz Risotto z kukurydzą i kminkiem ze szwajcarskim Chard.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni sauté na dużym ogniu, aż olej jest prawie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cebulę i wrzucić do herbu z olejem. Podsmażyć przez 10-12 minut mieszając często, aż cebula będzie miękka i rumiana na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Posypać solą podczas gotowania cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
1
Dodać chard do cebuli i dobrze wymieszać szczypcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2
Po chard więdnie, 2 do 4 minut, dodać miód, kminek, nasiona selera, i czarny pieprz. Wrzucić dobrze połączyć i gotować przez kolejne 2-3 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Nasiona SeleraNasiona Selera
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
3
Dodać ocet tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn