Podsmażony Chard i cebula z kminkiem
Jeśli masz mniej więcej 35 minut do spędzenia w kuchni, smażony Chard i cebula z kminkiem może być spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Na 95 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. 170 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, kminek, nasiona selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chard szwajcarski smażony z cebulą, Chard szwajcarski smażony z czerwoną cebulą, oraz Risotto z kukurydzą i kminkiem ze szwajcarskim Chard.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni sauté na dużym ogniu, aż olej jest prawie palenie.
Dodać cebulę i wrzucić do herbu z olejem. Podsmażyć przez 10-12 minut mieszając często, aż cebula będzie miękka i rumiana na brzegach.
Posypać solą podczas gotowania cebuli.
Dodać chard do cebuli i dobrze wymieszać szczypcami.
Po chard więdnie, 2 do 4 minut, dodać miód, kminek, nasiona selera, i czarny pieprz. Wrzucić dobrze połączyć i gotować przez kolejne 2-3 minuty, często mieszając.
Dodać ocet tuż przed podaniem.