Podsmażone Przegrzebki Z Masłem Czosnkowym
Podsmażone przegrzebki z masłem czosnkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $5.0 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 460 kalorii, 38g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, gałązki pietruszki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z pietruszką i czosnkiem, Zapiekane przegrzebki z masłem czosnkowo-Pietruszkowym, oraz Kremowy czosnek masło przegrzebki z Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przegrzebki opłukać w zimnej wodzie; dobrze spuścić.
Posypać przegrzebki solą i pieprzem; wrzucić delikatnie do mąki.Roztopić masło na dużej patelni na małym ogniu; dodać olej, dobrze mieszając.
Dodaj przegrzebki, i smażyć 6 do 7 protokół.
Przenieś przegrzebki do półmiska lub pojedynczych misek do serwowania.
Dekoruj klinami cytryny i pietruszką.
Podawać z klarowanym masłem czosnkowym.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.