Podsmażone kiełbaski Niemieckie z boczkiem i kapustą jabłkową

Podsmażone kiełbaski Niemieckie z boczkiem i kapustą jabłkową
Podsmażone Niemieckie kiełbaski z boczkiem i kapustą jabłkową mogą być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka wody, kiełbasy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Niemieckie Kiełbaski Z Jabłkami, Kiszoną Kapustą I Cebulą, Kiełbaski z grilla z kiszoną kapustą, oraz Pieczone Bażanty z kiełbasą Bawolą i kiszoną kapustą musującą.

Instrukcje

1
W dużej, emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej 2 łyżki oleju, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Dodać boczek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż tłuszcz jest renderowany i boczek jest chrupiące, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na papierowy talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Dodać cebulę do zapiekanki, przykryć częściowo i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie bardzo miękka, o 20 protokół. Zwiększyć ciepło do umiarkowanie wysokiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodaj wino, jabłko, jagody jałowca, liście laurowe, cukier, 1 łyżeczkę koszernej soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i gotuj przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać wodę i kiszoną kapustę. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować, aż jabłko jest bardzo delikatne, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
6
Na dużej patelni podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju, aż się połysk. Kiełbaski Poke kilka razy widelcem i gotować je na umiarkowanym ogniu, obracając kilka razy, aż złoty i podgrzewane przez, O 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Kapustę kiszoną wyłóż na talerz i ułóż na wierzchu kiełbaski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
8
Posyp zarezerwowany boczek kiełbasą i podawaj z musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn