Podsmażona cukinia z imbirem i koperkiem
Podsmażona cukinia z imbirem i koperkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 98 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona granatu, cukinię, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Podsmażona cukinia z koperkiem, Marchew Koperkowa Smażona, oraz Smażone Rzodkiewki I Cukier Z Koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, głębokiej patelni, rozgrzać olej.
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż skwierczeć, o 1 minutę.
Dodać szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 4 protokół.
Dodać imbir i gotować przez 2 protokół.
Dodać cukinię i gotować, aż zacznie brązowy, o 10 protokół. Wymieszać z koperkiem i pestkami granatu i doprawić solą.
Przełożyć do miski i podawać.