Podsmażona cukinia z Gruyere

Podsmażona cukinia z Gruyere
Podsmażona cukinia z Gruyere jest bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 384 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, ser szwajcarski gruyere, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Podsmażona Cukinia Z Gruyere, Panini z Podsmażonymi grzybami i Gruyère, oraz Chard Smażony + Grillowany Ser Gruyere są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na dość dużym ogniu. (Patelnia z anodyzowanego aluminium działa dobrze w tym celu, ponieważ jest odporna na kij, ale może wytrzymać wysokie temperatury.) Obracać patelnię, aby pokryć dno patelni olejem, dodając więcej oleju w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Gdy patelnia jest gorąca, dodać cukinię i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Rozłóż wzdłuż dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Gotuj szybko na dużym ogniu, często mieszając, aż wszystkie kawałki cukinii będą trochę rumiane przynajmniej z jednej strony (około 2 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
5
Posypać solą i pieprzem podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
6
W połowie gotowania, dodać czosnek i zioła. Jeśli jest jakiś przyklejony do patelni, dodaj trochę więcej oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Na cukinię w jednej warstwie ułożyć plasterki sera. Przykryj patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Odstawić na kilka minut, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10
Cukinię wyjąć do naczynia do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn