Podsmażona cukinia z groszkiem
Podsmażona cukinia i groszek to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz tymianek, rozmrożony groszek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Smażony groszek i szynka, Smażony Groszek Śnieżny, oraz Smażone Szparagi Z Groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posiekać lub posiekać cukinię. Na dużej patelni, na średnim ogniu, połączyć oliwę z oliwek, cukinia, ząbek czosnku, sól koszerna, i kilka zmielonych czarnego pieprzu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cukinia zmięknie, o 5 protokół.
Dodaj 1 szklankę rozmrożonego mrożonego groszku i 1 łyżkę świeżego tymianku (lub 1 łyżeczkę suszonych liści), dobrze Wrzuć i gotuj do ogrzania, 1 do 2 minut.