Podsmażone pory i Broccolini z octem balsamicznym
Smażone pory i Broccolini z octem balsamicznym może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 138 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.72 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oregano, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, boczek cięty w środku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Makaron Angel Hair z Portabellami, porami i octem balsamicznym, Wątróbki Z Kurczaka Z Porami, Octem Balsamicznym I Suszonymi Morelami, oraz Smażony Radicchio z miodem i octem balsamicznym.
Instrukcje
Gotować boczek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 2 łyżeczki kapieli na patelni. Pokruszyć boczek; odstawić.
Dodać broccolini i pory do kapieli na patelni; smażyć 4 protokół.
Dodaj oregano, pieprz, i czosnek, i smażyć 3 protokół. Wymieszać pozostałe składniki i gotować 30 sekund lub aż płyn prawie wyparuje.
Posypać pokruszonym boczkiem.