Podrzucanie Makaronu Ze Świeżych Pomidorów
Świeży makaron pomidorowy Toss to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis daje 8 porcji z 297 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ser romano, oregano, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ogród-Świeży Makaron Toss, Świeży Makaron Z Brokułami I Kurczakiem, oraz Tomato Pasta Toss dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Aby usunąć skórki z pomidorów, napełnij duży rondel wodą i zagotuj.
Umieść pomidory pojedynczo we wrzącej wodzie na 30 sekund. Natychmiast zanurz się w lodowatej wodzie. Obierz Skórki ostrym nożem do obierania i wyrzuć. Posiekać miąższ; odstawić.
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Na dużej patelni gotuj czosnek na oleju na średnim ogniu przez 1 minutę lub do miękkości.
Dodaj pietruszkę, bazylię, oregano, sól, cukier, pieprz i zarezerwowaną miazgę pomidorową. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ciepło.
Odcedź makaron i przełóż do miski.
Makaron polać sosem pomidorowym; wrzucić do pokrycia.