Szwajcarskie i Kminkowe podpłomyki 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 6G tłuszczu i w sumie 130 kalorii. Za 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś kminek, masło, sherry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 10%, to danie można poprawić. Risotto z kukurydzą i kminkiem z Boćwiną, Greckie Podpłomyki, oraz BLT Flatbreads są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj każdą porcję ciasta na 15x10 cali. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
2
Przenieś do dwóch natłuszczonych 15x10x1-in. Formy do pieczenia. Przykryj ręcznikami kuchennymi; odstawić w ciepłe miejsce do podwojenia, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Kuchenne
Patelnia Do Pieczenia
3
Rozgrzej piekarnik do 425°. Opuszkami palców wciśnij kilka wgłębień w ciasto. W małej misce wymieszaj roztopione masło, olej, cebulę, musztardę, kminek, sos Worcestershire i, w razie potrzeby, sherry do wymieszania; posmaruj ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Nasiona Kminku
Musztarda
Masło
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Ciasto
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego