Podpłomyki Szwajcarskie I Kminkowe

Podpłomyki Szwajcarskie I Kminkowe
Szwajcarskie i Kminkowe podpłomyki 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 6G tłuszczu i w sumie 130 kalorii. Za 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś kminek, masło, sherry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 10%, to danie można poprawić. Risotto z kukurydzą i kminkiem z Boćwiną, Greckie Podpłomyki, oraz BLT Flatbreads są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj każdą porcję ciasta na 15x10 cali. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
2
Przenieś do dwóch natłuszczonych 15x10x1-in. Formy do pieczenia. Przykryj ręcznikami kuchennymi; odstawić w ciepłe miejsce do podwojenia, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Rozgrzej piekarnik do 425°. Opuszkami palców wciśnij kilka wgłębień w ciasto. W małej misce wymieszaj roztopione masło, olej, cebulę, musztardę, kminek, sos Worcestershire i, w razie potrzeby, sherry do wymieszania; posmaruj ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Nasiona KminkuNasiona Kminku
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
CiastoCiasto
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
4
Posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
5
Piec 10-15 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawaj na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn