Podeszwa Z Sosem Śmietanowym Estragonowym
Sole z sosem estragonowym śmietany może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 209 kalorii, 23G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 4,27 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka filetów z soli, gałązki tymianku, estragonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Sola z sosem Estragonowo-maślanym, Sola cytrynowa z sosem maślanym krabowo-estragonowym, oraz Kurczak W Sosie Śmietanowym Estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety z soli posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Zwiń, zaczynając od małego końca. Zabezpieczyć drewnianymi kostkami. Odstawić.
Połącz białe wino i następne 4 składniki na dużej patelni.
Dodać zwinięte ryby; doprowadzić do gotować na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Filety wyjąć łyżką szczelinową; odstawić i ogrzać.
Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować mieszaninę wina 5 minut lub aż większość cieczy zostanie wchłonięta.
Połączyć pół na pół i skrobię kukurydzianą, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodaj do mieszaniny na patelni. Gotować 2 minuty lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; dodać śmietanę, pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu, mieszając aż do całkowitego połączenia. Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. 1 łyżeczkę estragonu wymieszać z sosem.
W razie potrzeby udekoruj liśćmi estragonu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.