"Podeszwa mojej mamy

Podeszwa mojej mamy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pudełko z przepisami dania głównego. Ten przepis służy 1. Na 48,56 zł / porcja, ten przepis okładki 86% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 4358 kalorii, 283g białka, oraz 313g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz pod ręką sól, pietruszkę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hiszpański ryż mamy, Najlepsze babeczki z cukinią mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić Hollandaise: w podwójnej górze kotła z trzepaczką drucianą, lekko ubić żółtka. Powoli ubić w roztopionym maśle. Gotować, mieszając, nad gorącą wodą (woda w bazie nie powinna dotykać górnej patelni) tylko do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Mieszanina będzie się skrzepnąć, jeśli gotowane zbyt długo.
3
Śmietanę ubić do sosu. Stopniowo ubić sok z cytryny i 1/4 łyżeczki soli. Beat aż tak gęsty jak majonez. Odstawić do ostygnięcia.Rozgrzej piekarnik do 177°. delikatnie spłucz filety i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Umieść ciemną stronę na pokładzie.
5
Filety posypać 3/4 łyżeczki soli i szczyptą pieprzu. Kropka z 2 łyżkami masła.Zaczynając od wąskiego końca, zwiń filety. Zabezpieczyć wykałaczkami. W maślanym płytkim naczyniu do pieczenia, filety stoją pionowo po parzystych stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6
Zalać rybę wodą i białym winem. Wierzch z pokrojoną cebulą i liściem laurowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Piec, odkryte, 15 minut lub do płatków rybnych, gdy testowane z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Usuń liść laurowy i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
9
Wyjąć filety na talerz odporny na działanie pieca i ogrzać. (Pozostaw piekarnik włączony; wkrótce będziesz je smażyć.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Delikatnie usuń wykałaczki; ryba jest krucha. Odcedzić wywar rybny, zastrzegając 1 1/4 szklanki płynu.3 łyżki masła rozpuścić w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
11
Zdjąć z ognia. Wymieszać z mąką i dash cayenne, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać w bulionie rybnym i doprowadzić do wrzenia, mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty. Wymieszać z jasnym kremem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasny KremJasny Krem
Stado RybStado Ryb
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
12
Polej rybę.Zwiększyć temperaturę pieca do pieczenia.Roztopić pozostałe 2 łyżki masła i podsmażyć grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Dodaj sok z cytryny i sól. Gotować do miękkości. Łyżka grzybów wokół ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
14
Polać filety sosem holenderskim. Broil 4 cale od źródła ciepła, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
15
Dekoruj natką pietruszki lub rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe

Składniki

1ignam, obrany i pokrojony w grube klinyignam, obrany i pokrojony w grube kliny591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło (roztopione)masło (roztopione)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło (roztopione)masło (roztopione)72 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło (podzielone)masło (podzielone)1dashcayennecayenne3żółtka jajżółtka jaj32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumąkamąka32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumąkamąka591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciężka śmietana (ubijana do miękkich szczytów)ciężka śmietana (ubijana do miękkich szczytów)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciężka śmietana (ubijana do miękkich szczytów)ciężka śmietana (ubijana do miękkich szczytów)1dla każdego.SOS HollandaiseSOS Hollandaise1Batoniki toffi Heathdo smarowania wkładkido smarowania wkładki22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudo smarowania wkładkido smarowania wkładki22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudo smarowania wkładkido smarowania wkładki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejasny kremjasny krem591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejasny kremjasny krem454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepieczarki (pokrojone)pieczarki (pokrojone)1małecebula (w plasterkach)cebula (w plasterkach)11 łyżka suszonego oreganoposiekana natka pietruszki lub 1 łyżka rukoliposiekana natka pietruszki lub 1 łyżka rukoli11 łyżka suszonego oreganoposiekana natka pietruszki lub rukoliposiekana natka pietruszki lub rukoli1dash1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1dash5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefilety solne (ofilety solne (o1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino białe (chardonnay)wino białe (chardonnay)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino białe (chardonnay)wino białe (chardonnay)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn