Podeszwa mojej mamy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pudełko z przepisami dania głównego. Ten przepis służy 1. Na 48,56 zł / porcja, ten przepis okładki 86% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 4358 kalorii, 283g białka, oraz 313g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz pod ręką sól, pietruszkę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hiszpański ryż mamy, Najlepsze babeczki z cukinią mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrobić Hollandaise: w podwójnej górze kotła z trzepaczką drucianą, lekko ubić żółtka. Powoli ubić w roztopionym maśle. Gotować, mieszając, nad gorącą wodą (woda w bazie nie powinna dotykać górnej patelni) tylko do zgęstnienia.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, Obrane
2
Mieszanina będzie się skrzepnąć, jeśli gotowane zbyt długo.
3
Śmietanę ubić do sosu. Stopniowo ubić sok z cytryny i 1/4 łyżeczki soli. Beat aż tak gęsty jak majonez. Odstawić do ostygnięcia.Rozgrzej piekarnik do 177°. delikatnie spłucz filety i osusz papierowymi ręcznikami.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Cukierki W Czekoladzie
4
Umieść ciemną stronę na pokładzie.
5
Filety posypać 3/4 łyżeczki soli i szczyptą pieprzu. Kropka z 2 łyżkami masła.Zaczynając od wąskiego końca, zwiń filety. Zabezpieczyć wykałaczkami. W maślanym płytkim naczyniu do pieczenia, filety stoją pionowo po parzystych stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki W Czekoladzie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6
Zalać rybę wodą i białym winem. Wierzch z pokrojoną cebulą i liściem laurowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Piec, odkryte, 15 minut lub do płatków rybnych, gdy testowane z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
8
Usuń liść laurowy i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Wyjąć filety na talerz odporny na działanie pieca i ogrzać. (Pozostaw piekarnik włączony; wkrótce będziesz je smażyć.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
10
Delikatnie usuń wykałaczki; ryba jest krucha. Odcedzić wywar rybny, zastrzegając 1 1/4 szklanki płynu.3 łyżki masła rozpuścić w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado Ryb
Cukierki W Czekoladzie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
11
Zdjąć z ognia. Wymieszać z mąką i dash cayenne, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać w bulionie rybnym i doprowadzić do wrzenia, mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty. Wymieszać z jasnym kremem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasny Krem
Stado Ryb
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Owies (szybki Lub Zwykły)
12
Polej rybę.Zwiększyć temperaturę pieca do pieczenia.Roztopić pozostałe 2 łyżki masła i podsmażyć grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukierki W Czekoladzie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
13
Dodaj sok z cytryny i sól. Gotować do miękkości. Łyżka grzybów wokół ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(albo Zwykłe)
14
Polać filety sosem holenderskim. Broil 4 cale od źródła ciepła, aż złoty kolor.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.