"Podeszwa mojej mamy

Podeszwa mojej mamy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pudełko z przepisami dania głównego. Ten przepis służy 1. Na 48,56 zł / porcja, ten przepis okładki 86% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 4358 kalorii, 283g białka, oraz 313g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz pod ręką sól, pietruszkę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hiszpański ryż mamy, Najlepsze babeczki z cukinią mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić Hollandaise: w podwójnej górze kotła z trzepaczką drucianą, lekko ubić żółtka. Powoli ubić w roztopionym maśle. Gotować, mieszając, nad gorącą wodą (woda w bazie nie powinna dotykać górnej patelni) tylko do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Mieszanina będzie się skrzepnąć, jeśli gotowane zbyt długo.
3
Śmietanę ubić do sosu. Stopniowo ubić sok z cytryny i 1/4 łyżeczki soli. Beat aż tak gęsty jak majonez. Odstawić do ostygnięcia.Rozgrzej piekarnik do 177°. delikatnie spłucz filety i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
4
Umieść ciemną stronę na pokładzie.
5
Filety posypać 3/4 łyżeczki soli i szczyptą pieprzu. Kropka z 2 łyżkami masła.Zaczynając od wąskiego końca, zwiń filety. Zabezpieczyć wykałaczkami. W maślanym płytkim naczyniu do pieczenia, filety stoją pionowo po parzystych stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6
Zalać rybę wodą i białym winem. Wierzch z pokrojoną cebulą i liściem laurowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Piec, odkryte, 15 minut lub do płatków rybnych, gdy testowane z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
8
Usuń liść laurowy i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Wyjąć filety na talerz odporny na działanie pieca i ogrzać. (Pozostaw piekarnik włączony; wkrótce będziesz je smażyć.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
10
Delikatnie usuń wykałaczki; ryba jest krucha. Odcedzić wywar rybny, zastrzegając 1 1/4 szklanki płynu.3 łyżki masła rozpuścić w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
11
Zdjąć z ognia. Wymieszać z mąką i dash cayenne, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać w bulionie rybnym i doprowadzić do wrzenia, mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty. Wymieszać z jasnym kremem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasny KremJasny Krem
Stado RybStado Ryb
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
12
Polej rybę.Zwiększyć temperaturę pieca do pieczenia.Roztopić pozostałe 2 łyżki masła i podsmażyć grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
13
Dodaj sok z cytryny i sól. Gotować do miękkości. Łyżka grzybów wokół ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
14
Polać filety sosem holenderskim. Broil 4 cale od źródła ciepła, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
15
Dekoruj natką pietruszki lub rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło (roztopione)masło (roztopione)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło (roztopione)masło (roztopione)73 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło (podzielone)masło (podzielone)1dashcayennecayenne3żółtka jajżółtka jaj33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąkamąka33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąkamąka591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciężka śmietana (ubijana do miękkich szczytów)ciężka śmietana (ubijana do miękkich szczytów)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciężka śmietana (ubijana do miękkich szczytów)ciężka śmietana (ubijana do miękkich szczytów)1dla każdego.SOS HollandaiseSOS Hollandaise1Batoniki toffi Heathkrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejasny kremjasny krem591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejasny kremjasny krem4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pieczarki (pokrojone)pieczarki (pokrojone)1małecebula (w plasterkach)cebula (w plasterkach)12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekana natka pietruszki lub 1 łyżka rukoliposiekana natka pietruszki lub 1 łyżka rukoli12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekana natka pietruszki lub rukoliposiekana natka pietruszki lub rukoli1dash1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)0Batoniki toffi Heath(albo zwykłe)(albo zwykłe)1Batoniki toffi Heath(albo zwykłe)(albo zwykłe)1dash(albo zwykłe)(albo zwykłe)9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filety solne (ofilety solne (o1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino białe (chardonnay)wino białe (chardonnay)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino białe (chardonnay)wino białe (chardonnay)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn