"Podeszwa mojej mamy

Podeszwa mojej mamy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pudełko z przepisami dania głównego. Ten przepis służy 1. Na 48,56 zł / porcja, ten przepis okładki 86% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 4358 kalorii, 283g białka, oraz 313g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz pod ręką sól, pietruszkę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hiszpański ryż mamy, Najlepsze babeczki z cukinią mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić Hollandaise: w podwójnej górze kotła z trzepaczką drucianą, lekko ubić żółtka. Powoli ubić w roztopionym maśle. Gotować, mieszając, nad gorącą wodą (woda w bazie nie powinna dotykać górnej patelni) tylko do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Mieszanina będzie się skrzepnąć, jeśli gotowane zbyt długo.
3
Śmietanę ubić do sosu. Stopniowo ubić sok z cytryny i 1/4 łyżeczki soli. Beat aż tak gęsty jak majonez. Odstawić do ostygnięcia.Rozgrzej piekarnik do 177°. delikatnie spłucz filety i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Umieść ciemną stronę na pokładzie.
5
Filety posypać 3/4 łyżeczki soli i szczyptą pieprzu. Kropka z 2 łyżkami masła.Zaczynając od wąskiego końca, zwiń filety. Zabezpieczyć wykałaczkami. W maślanym płytkim naczyniu do pieczenia, filety stoją pionowo po parzystych stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
6
Zalać rybę wodą i białym winem. Wierzch z pokrojoną cebulą i liściem laurowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Piec, odkryte, 15 minut lub do płatków rybnych, gdy testowane z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Usuń liść laurowy i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Wyjąć filety na talerz odporny na działanie pieca i ogrzać. (Pozostaw piekarnik włączony; wkrótce będziesz je smażyć.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Delikatnie usuń wykałaczki; ryba jest krucha. Odcedzić wywar rybny, zastrzegając 1 1/4 szklanki płynu.3 łyżki masła rozpuścić w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
11
Zdjąć z ognia. Wymieszać z mąką i dash cayenne, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać w bulionie rybnym i doprowadzić do wrzenia, mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty. Wymieszać z jasnym kremem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasny KremJasny Krem
Stado RybStado Ryb
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
12
Polej rybę.Zwiększyć temperaturę pieca do pieczenia.Roztopić pozostałe 2 łyżki masła i podsmażyć grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Dodaj sok z cytryny i sól. Gotować do miękkości. Łyżka grzybów wokół ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
14
Polać filety sosem holenderskim. Broil 4 cale od źródła ciepła, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
15
Dekoruj natką pietruszki lub rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło (roztopione)masło (roztopione)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło (roztopione)masło (roztopione)7Spód: okruszki z herbatników grahammasło (podzielone)masło (podzielone)1dashcayennecayenne3żółtka jajżółtka jaj3Spód: okruszki z herbatników grahammąkamąka3Spód: okruszki z herbatników grahammąkamąka591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciężka śmietana (ubijana do miękkich szczytów)ciężka śmietana (ubijana do miękkich szczytów)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciężka śmietana (ubijana do miękkich szczytów)ciężka śmietana (ubijana do miękkich szczytów)1dla każdego.SOS HollandaiseSOS Hollandaise1warzywo (np. szpinak)krewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone2Spód: okruszki z herbatników grahamkrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone2Spód: okruszki z herbatników grahamkrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejasny kremjasny krem591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejasny kremjasny krem454papryka habaneropieczarki (pokrojone)pieczarki (pokrojone)1małecebula (w plasterkach)cebula (w plasterkach)1porcja startego parmezanuposiekana natka pietruszki lub 1 łyżka rukoliposiekana natka pietruszki lub 1 łyżka rukoli1porcja startego parmezanuposiekana natka pietruszki lub rukoliposiekana natka pietruszki lub rukoli1dashrzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala0warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1dash1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala907papryka habanerofilety solne (ofilety solne (o1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino białe (chardonnay)wino białe (chardonnay)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino białe (chardonnay)wino białe (chardonnay)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn