Pochrzyn Kandyzowany

Pochrzyn Kandyzowany
Kandyzowane Yams może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 458 kalorii. Mieszanka cukru granulowanego, masła, słodkich ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pochrzyn Kandyzowany, Pochrzyn Kandyzowany, oraz Pochrzyn Kandyzowany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło mikrofalowe w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w wysokiej 30 sekund do 1 minuty lub do stopienia; wymieszać wanilii i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W średniej misce wymieszać cukier granulowany i brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Warstw ziemniaków i mieszaniny cukru w lekko nasmarowane 6-qt. powolna kuchenka, zaczynając od ziemniaków, a kończąc na mieszaninie cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Wlać mieszaninę masła na wierzch. Przykryć i gotować na niskie 4 godziny lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
5
Przenieść ziemniaki do naczynia służącego za pomocą łyżki szczelinowej, rezerwując płyn w powolnej kuchence. Trzymaj ziemniaki w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
WolnowarWolnowar
6
Wyjąć 1/3 szklanki płynu z powolnej kuchenki; ubić skrobię kukurydzianą do 1/3 szklanki płynu, aż będzie gładka. Ostrożnie wlać pozostałą ciecz z powolnej kuchenki do średniego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Ubić mieszankę skrobi kukurydzianej. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 1 do 2 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Polać ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 17 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn