Poblanos Nadziewane Wołowiną I Makaronem

Poblanos Nadziewane Wołowiną I Makaronem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać wołowiny & makaron Nadziewane Poblanos spróbować. Na 16,48 zł / porcja, ten przepis okładki 79% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1819 kalorii, 141g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz makaron z serem, cebulę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Rozdrobniona wołowina, czarna fasola i Quinoa faszerowane Poblanos, Nadziewane Poblanos, oraz Nadziewane Poblanos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pomidory Blend, sos barbecue, połowa każdej z cebuli i kolendry, i 2 chiles w blenderze, aż gładka; wlać 2 szklanki do 13x9-calowe naczynie do pieczenia. Odstawić pozostały sos na bok. Posiekaj pozostałą cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przygotuj obiad zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Mieszać w 4 single aż do stopienia. Tymczasem brązowe mięso z posiekaną cebulą na dużej patelni; odcedzić. Wymieszać mieszaninę mięsa i pozostałe kolendry do przygotowanego obiadu; łyżka do pozostałych chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Umieścić wypełnione chiles nad sosem w naczyniu do pieczenia; top z pozostałym sosem. Kryć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Piec 25 min. lub aż do przegrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wyciąć pozostałe pojedyncze kawałki na pół; umieścić nad chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
7
Piec, nieosłonięty, 2 min. albo aż się stopi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia96
Magazyn