Poblanos Nadziewane Wołowiną I Makaronem

Poblanos Nadziewane Wołowiną I Makaronem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać wołowiny & makaron Nadziewane Poblanos spróbować. Na 16,48 zł / porcja, ten przepis okładki 79% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1819 kalorii, 141g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz makaron z serem, cebulę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Rozdrobniona wołowina, czarna fasola i Quinoa faszerowane Poblanos, Nadziewane Poblanos, oraz Nadziewane Poblanos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pomidory Blend, sos barbecue, połowa każdej z cebuli i kolendry, i 2 chiles w blenderze, aż gładka; wlać 2 szklanki do 13x9-calowe naczynie do pieczenia. Odstawić pozostały sos na bok. Posiekaj pozostałą cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przygotuj obiad zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Mieszać w 4 single aż do stopienia. Tymczasem brązowe mięso z posiekaną cebulą na dużej patelni; odcedzić. Wymieszać mieszaninę mięsa i pozostałe kolendry do przygotowanego obiadu; łyżka do pozostałych chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Umieścić wypełnione chiles nad sosem w naczyniu do pieczenia; top z pozostałym sosem. Kryć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec 25 min. lub aż do przegrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyciąć pozostałe pojedyncze kawałki na pół; umieścić nad chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
7
Piec, nieosłonięty, 2 min. albo aż się stopi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia96
Magazyn