Poblanos Nadziewane Wieprzowiną I Owocami
Poblanos Nadziewane wieprzowiną i owocami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Na 3,66 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 574 kalorii, 30g białka, oraz 35 g tłuszczu. Mieszanka soli, oliwa z oliwek, mielona wieprzowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Poblanos Nadziewane Wieprzowiną I Owocami, Poblanos Nadziewane Wieprzowiną Z Sosem Orzechowym, oraz Pieczone Poblanos nadziewane w / Pulled Pork Chili Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę umieścić na blasze wyłożonej folią aluminiową.
Piec w 500 przez 20 minut lub do papryki wyglądają pęcherze.
Umieść paprykę w dużej wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać, zachowując łodygi nienaruszone. Zrób szczelinę wzdłuż 1 strony każdego pieprzu; usuń i wyrzuć nasiona i membrany. Odstawić paprykę na bok.
Gotować wieprzowinę, cebula, i czosnek w gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu, aż wieprzowina jest rumiane, mieszając, aż kruszy; odcedzić. Wymieszać morelę i kolejne 7 składników.
Papryki studzić równomiernie mieszanką wieprzową i umieścić w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 20 minut. Odkryć i piec 10 więcej minut.
Podawać z sosem pomidorowym.
Dekorować, w razie potrzeby.