Poblanos nadziewane kurczakiem Juany
Poblanos nadziewane kurczakiem Juany może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.31 za porcję. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 22g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory śliwkowe, sól koszerną, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Poblanos nadziewane kurczakiem Juany, Poblanos Nadziewane cheddarem i kurczakiem, oraz Serowy kurczak faszerowany Poblanos-Low Carb i bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połóż 4 chiles po bokach na stojakach z palnikami gazowymi i włącz płomienie wysoko. (Lub broil wszystkie 8 chiles na stojaku brojlerów patelni o 2 cale od ciepła.) Pieczone chiles, obracając szczypcami, aż skórki są pęcherze, ale nie czernieją, 4 do 6 minut (nie nad pieczone, ponieważ chiles może się rozpadać).
Przenieś natychmiast do dużej plastikowej torby, a następnie zamknij, aby umożliwić parze chiles. Pozostałe chili pieczemy w ten sam sposób.
Cebulę ugotować w oleju na średniej patelni nonstick na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż cebula zacznie się złocić, około 4 minut.
Dodać wodę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż woda odparuje i cebula jest miękka, o 5 protokół.
Dodać pomidory i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 4 protokół.
Wymieszać z kurczakiem, solą i pieprzem. Całkowicie ostudzić, następnie wymieszać z serem.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wytnij wzdłużnie szczelinę w każdym chile i ostrożnie usuń nasiona (pozostaw dołączoną łodygę).
Rzeczy wypełniają się chiles przez szczeliny, utrzymując chiles nienaruszone.
Umieść chiles w naczyniu do pieczenia 13 na 9 cali i przykryj szczelnie folią.
Piec chiles w środku piekarnika, aż ser topi się, o 30 protokół.
* Chiles mogą być nadziewane 1 dzień wcześniej i schłodzone, pokryte.
Każda porcja około 200 kalorii i 10 gramów tłuszczu