Poblano-Zupa Pomidorowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc spróbuj zupy pomidorowej Poblano. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 150 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, mielony kminek, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Pomidorowa Poblano, Vincent Price Sopa Poblano-Zupa Poblano Chile, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Crema De Chile Poblano (Pieczona Zupa Chile Poblano) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść galaretkę w piekarniku. Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Połącz pomidory, czosnek, szalotki, czerwoną paprykę i paprykę poblano w misce.
Dodać olej rzepakowy; wrzucić. Ostrożnie ułożyć warzywa na rozgrzanej patelni; dusić 10 minut lub do poczernienia.
Prażone warzywa umieścić w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę. Wymieszaj bulion z kurczaka, sól, kminek i kolendrę. Wierzch z liśćmi kolendry; podawać z klinami limonki.