Potrzebujesz przystawka bezglutenowa? Poblano Nadziewane Chorizo, krewetkami i ryżem może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 33g białka, 21g tłuszczu i w sumie 484 kalorii. Za $4.0 za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 603 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Jeśli masz pod ręką ryż krótkoziarnisty, olej, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 76%. Podobne przepisy obejmują Poblano Nadziewane Chorizo, krewetkami i ryżem, Chorizo Faszerowane Papryki Poblano, oraz Chorizo Faszerowane Papryki Poblano.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W średnim rondlu rozgrzej olej i chorizo, gotuj przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, Podzielony
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj paprykę, jalapeno, cebulę i czosnek. Gotuj do zeszklenia, następnie dodaj ryż i gotuj, aż wszystkie ziarna ryżu pokryją się olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Czosnek Goya®
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej