Po wakacjach zupa z szynki jest bezmleczne przepis z 12 porcjami. Ta zupa ma 182 kalorie, 7G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 246 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka ryżu, pomidorów w puszkach, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 97%. Spróbuj Portorykańska zupa Chuletón AKA Xmas ham bone Soup, Zupa Z Szynki, oraz Crockpot Ham Bone Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść kość szynki w dużym garnku i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość Szynkowa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj cebulę i pomidory, a następnie wymieszaj z mrożonymi mieszanymi warzywami i ziemniakami. Gotować na wolnym ogniu przez około 20 minut, następnie dodać makaron, ryż i posiekaną szynkę. Przykryć i dusić na średnim ogniu przez 1 1/2 godziny. Każda szynka na kości powinna łatwo zejść. Wymieszać z sosem pomidorowym i ostudzić na około 15 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa Mieszane
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Starty Odtłuszczony Cheddar
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz