Po prostu pyszne kanapki z pieczoną wołowiną

Po prostu pyszne kanapki z pieczoną wołowiną
Po prostu pyszne kanapki z pieczoną wołowiną mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis służy 15 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 27 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 322 kalorie. Za 1,71 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką pieczeń na spodzie, grzyby, zagęszczony krem z grzybów i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 64%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Po prostu pyszne kanapki z pieczoną wołowiną, Kanapki z pieczoną wołowiną i Kanapki z pieczoną wołowiną z grilla.

Instrukcje

1
Przekrój pieczeń na pół; przenieść do 5-kwart. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Połącz zupę i mieszankę zupy; wymieszać z selerem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3
Polej mięso. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie, dodając grzyby w ostatniej godzinie gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Wyjmij mięso z wolnowaru. Odtłuszczaj tłuszcz z soków kuchennych. Gdy ostygnie, rozdrobnij mięso dwoma widelcami i włóż ponownie do wolnowaru; przegrzać. Na każdą bułkę nałóż 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia23
Magazyn