Po prostu najprostszy mostek wołowy
Po prostu najprostszy mostek wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 539 kalorii, 49g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.66 za porcję. 284 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jeśli masz mostek wołowy, cebula, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Simply the Best / Easiest Frito Chili Pie, Najprostszy W Historii Beef Stroganoff, oraz Najprostsze Enchiladas Wołowiny Kiedykolwiek!.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Przyprawić mostek ze wszystkich stron solą i pieprzem i umieścić w szklanym naczyniu do pieczenia. Przykryć warstwą pokrojonej cebuli. W średniej misce wymieszać piwo, sos chili i brązowy cukier.
Polać pieczeń. Naczynie szczelnie przykryć folią aluminiową.
Piec przez 3 godziny w nagrzanym piekarniku.
Wyjąć folię aluminiową i piec przez dodatkowe 30 minut.
Niech mostek odpocząć i ostudzić lekko przed krojeniem i powrót do naczynia. Podgrzać w piekarniku z sosem łyżką pokrojonego mięsa.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to świetny wybór na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M. z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.]()
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
1997 GSM ma głęboki karmazynowy wygląd i wyświetla intensywne aromaty owoców jagodowych z głęboką podstawową przyprawą smokey. Widoczny jest też dąb szypułkowy, u podstaw którego leżą główne owoce. Na podniebieniu wino wykazuje delikatną głębię głębokiego, pikantnego smaku owocowego, bogatego w cynamon i lukrecję, na tle zakurzonych, miękkich dojrzałych tanin. Jest bogaty, rdzeń ciemnych owoców i długie wykończenie wskazuje na wysokiej jakości wino o zdolności do starzenia się do dziesięciu lat więcej. Wino składa się z 50% Grenache, 40% Syrah i 10% Mourvedre.