Po Prostu Grillowane Letnie Warzywa
Po prostu grillowane letnie warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 505 kalorii, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz ocet balsamiczny, squash lengthwise1, cukinia 1 i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Grillowane Letnie Warzywa, Grillowane Letnie Warzywa, oraz Super Proste Grillowane Letnie Warzywa.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej. W dużej misce, delikatnie wrzucić cukinię, żółty squash, olej, ocet, i oregano; doprawić solą i pieprzem. Praca w partiach, jeśli to konieczne, podnieś warzywa z marynaty i grilla, przykryte, obracając raz, aż do miękkości, 6 do 8 minut. Marynata rezerwowa. (Przechowywać, przechowywać w lodówce warzywa i pozostałą marynatę oddzielnie, do jednego dnia.)
Skrop grillowane warzywa z pozostałą marynatą i podawaj.