Południowo-Zachodnia Sałatka Z Komosy Ryżowej
Południowo-zachodnia Quinoa sałatka może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 255 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz quinoa, mielony kminek, ziarna kukurydzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Południowo-Zachodnia Sałatka Z Komosy Ryżowej, Południowo-Zachodnia Sałatka Z Komosy Ryżowej, oraz Południowo-Zachodnia Sałatka Z Komosy Ryżowej.
Instrukcje
W 2-do 3-quart patelni na dużym ogniu, przynieść quinoa i 2 1/2 szklanki wody do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż woda zostanie wchłonięta, 10 do 15 minut. Spłukać do ostygnięcia; dobrze spuścić.
Tymczasem w misce połączyć sok z limonki, olej, kminek, fasola, kukurydza, jicama, pieczona papryka, kolendra, cebula i chili.
Wymieszać z komosą ryżową, a następnie doprawić do smaku solą. Łyżka na liściach sałaty.