Południowo-zachodnia Sałatka ryżowa jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 220 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Jeśli masz paprykę, kukurydzę, lekko chipsy tortilla i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Południowo-Zachodnia Sałatka Ryżowa, Południowo-zachodnia Sałatka ryżowo-fasolowa, oraz Sałatka z fasoli i ryżu.
Instrukcje
1
Przygotować ryż zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
2
Umieścić w dużej misce; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać fasolę, kukurydzę, paprykę, cebulę, dressing i salsę; lekko wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatki (opcjonalnie)
Zęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona