Pluszaki: Pantella Imbotita

Pluszaki: Pantella Imbotita
Nadziewane Shortribs: Pantellan Imbotita może być tylko przystawką szukasz. Przepis ten służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 44g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 1209 kalorii. Na 4,55 zł za porcję, ten przepis okładki 49% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz marchew, nerki cielęce, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj BBQ Shortribs, Red Miso Shortribs, oraz Czerwone Wino-Duszone Szorty podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12 do 14-calowej patelni saute podgrzej 4 łyżki oleju do czasu palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Smażyć nerki w oleju, aż się zarumienią, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 CalaNerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
Cienki-Cienki-
3
Pokroić je na kawałki 1/4 cala, umieścić w średniej misce i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Do miski z nerkami dodać bułkę tartą, 1/2 szklanki pietruszki, pecorino, jajka i gałkę muszkatołową i lekko wymieszać. Wepchnij tę mieszankę do kieszeni każdego krótkiego żebra i zawiąż otwór zamknięty sznurkiem rzeźniczym. Na dużej patelni o ciężkim dnie podgrzej pozostały olej do palenia, przypraw mięso solą i pieprzem, a ze wszystkich stron brązowo w oleju, pracując partiami, jeśli to konieczne, aby uniknąć przeludnienia patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
PecorinoPecorino
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 CalaNerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wyjąć żeberka z patelni i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj cebulę i oregano do tej samej patelni i gotuj 8 do 10 minut, aż cebula będzie miękka i złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać wino i sos pomidorowy i doprowadzić do wrzenia. Mięso z powrotem na patelnię, zmniejszyć ogień do duszenia i gotować przez 2 godziny, sprawdzając parowanie co 15 minut i dostosowując się do większej ilości wina i sosu w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Doprowadzić 6 litrów wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Gotuj penne we wrzącej wodzie zgodnie ze wskazówkami opakowania, aż do miękkości jeszcze al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Gdy mięso jest delikatne, wyjąć z sosu i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
10
Dodać gotowane penne do sosu, wrzucić na dużym ogniu 1 minutę do płaszcza, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane PenneGotowane Penne
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
11
Podawać mięso jako drugie danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
12
W 3-kwartowym rondlu rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
13
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
14
Dodać tymianek i marchew i gotować 5 minut więcej, aż marchew jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
15
Dodać pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż będzie tak gęsty jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos trzyma 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn