Pluma Moos (Mus Ze Świeżych Owoców)

Pluma Moos (Mus Ze Świeżych Owoców)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Pluma Moos (Fresh Fruit Mousse). Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kij cynamonowy, ekstrakt z wanilii, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Filiżanki z musem czekoladowym i świeżymi owocami, Tarta z musem czekoladowym ze skórką kokosową + świeże kwiaty owocowe (bezglutenowe, Paleo + Wegańskie), oraz Świeży Mus Limonkowy.

Instrukcje

1
W dużym rondlu dodaj wodę, połowę śliwek, 1/2 mieszanych owoców, rabarbar, cukier, przyprawy i wanilię. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj powoli, aż owoce będą miękkie około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wyrzuć laskę cynamonu, Przywróć płyn do wrzenia, aż zmniejszy się o połowę, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
3
Ubij skrobię kukurydzianą i kontynuuj gotowanie, aż mieszanina zgęstnieje. Jeśli używasz Bardzo nasionych owoców (takich jak jeżyny), będziesz chciał odcedzić mieszaninę przed pureeing. Mieszanka Puree w robocie kuchennym. Schłodzić przez co najmniej godzinę i podawać z pozostałymi owocami na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn