Plum Cobbler
Plum Cobbler to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 434 kalorie, 7G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier, sól koszerna, mączka kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Plum Cobbler, Plum Cobbler, oraz Niskotłuszczowy Placek Śliwkowy.
Instrukcje
Zrobić nadzienie: w misce wrzucić śliwki z cukrem i skrobią kukurydzianą i odstawić na 10 minut.
Tymczasem zrób ciasto: Rozgrzej piekarnik do 37
W maszynce, pulse mąki z mąki kukurydzianej, cukier, kandyzowany imbir, proszek do pieczenia i sól.
Dodać masło i pulsować, aż kruchy.
Dodać mleko i pulsować do zwilżenia.
Rozłóż nadzienie w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali. Miarka 15 kopce ciasta nad nadzieniem.
Piec w środku piekarnika przez 1 godzinę i 15 minut, aż owoce będą bulgotać, a polewa będzie złota i chrupiąca.
Ostudzić na 1 godzinę przed podaniem.