Plum Catsup
Plum Catsup jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, odtłuszczony bulion z kurczaka, jędrne dojrzałe śliwki z czerwonej skóry i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Co w tym jest? Ketchup, Catsup, Caveman Catsup, oraz Oktoberfest Curry Catsup.
Instrukcje
Śliwki i pomidory opłukać. Śliwki Pit i pokroić na kawałki. Pomidory rdzeń i pokroić na kawałki. W blenderze lub robocie kuchennym, Czyste śliwki, pomidory i imbir.
W 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu, połączyć czyste, cebula, brązowy cukier, sos sojowy, i bulion. Mieszać często aż do zmniejszenia do 1 1/2 szklanki, 15 do 18 protokół.