Plastry szynki Doreen na grillu
Plastry szynki Doreen na grillu to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, szynkę, chrzan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jak grillować kurczaka na kuchence (metoda Easy Grill Pan), Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką.
Instrukcje
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
W małej misce wymieszaj brązowy cukier, sok z cytryny i przygotowany chrzan.
Podgrzać mieszaninę brązowego cukru w kuchence mikrofalowej na dużym ogniu 1 minutę lub do ogrzania.
Ocena po obu stronach plasterków szynki.
Miejsce na przygotowanym grillu. Smażyć w sposób ciągły z mieszanką brązowego cukru podczas grillowania. Grill 6 do 8 minut na stronie, lub do pożądanej doneness.