Plastry Stek Sloppy Johnnies
Plastry stek niechlujny Johnnies może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,84 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 841 kalorii. Jest idealny do valentin day. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz Syrop z agawy, musztardę dijon, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Bloody Johnnies, Stek Z Polędwicy W Plastrach, oraz Stek w plastrach z rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić steki do temperatury pokojowej przed gotowaniem.
Umieścić je w płytkim naczyniu i natrzeć obie strony mięsa obficie czosnkiem. Doprawić majerankiem, rozmarynem, solą i pieprzem do smaku.
Skropić liberalną dawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i marynować przez 15 minut.
Rozgrzej żeliwną patelnię lub dużą patelnię grillową na średnim ogniu. Grilluj steki przez 4 minuty z każdej strony na średnio rzadkie.
Wyjmij steki z grilla na deskę do krojenia i pozostaw na kilka minut przed cienkim krojeniem na ziarno.
W małym garnku na średnim ogniu, dodać bulion wołowy, ketchup, posiekany czosnek, Worcestershire, ciemnobrązowy cukier, ocet i dużo czarnego pieprzu, do smaku. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut dla idealnego niechlujny SOS. Cook ' s Note: spróbuj tego samego przepisu sos na szczycie cienko pokrojone grillowane piersi z kurczaka lub udach dla niechlujne krojone chickenwiches.
Utrzeć szalotkę do miski i dodać musztardę, agawę lub cukier, i ocet winny.
Ubij oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, aż dobrze się połączą.
Dodaj slaw i wrzucić do herbu. Doprawić solą selerową, solą i pieprzem do smaku.
Ułóż pokrojone mięso na dolnych połówkach chleba i top każdy z dużą ilością sosu, slaw i cebuli i / lub gorącym warzywnym smakiem i ogórkami. Przykryć górną połową chleba i podawać.