Plastry pomarańczy z syropem tymiankowym
Plastry pomarańczy z syropem tymiankowym to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wino, liście tymianku, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Plastry pomarańczy z syropem pomarańczowo-kwiatowym i kandyzowanymi orzechami laskowymi, Pokrojone pomarańcze i gruszki z cukrem miętowym, oraz Cienko Pokrojone Buraki Z Krewnymi Pomarańczami I Rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu ze stali nierdzewnej połączyć wino, wodę, cukier, tymianek i skórkę z cytryny. Doprowadzić do duszenia na umiarkowanie wysokim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
W międzyczasie, używając noża Ze Stali Nierdzewnej, obierz pomarańcze do miąższu, usuwając cały biały rdzeń.
Pomarańcze pokroić w poprzek na plastry 1/4 cala.
Do gotującego się syropu dodaj pomarańcze.
Wyjąć z ognia i odstawić 1 do 2 minut. Delikatnie wlać pomarańcze i syrop do szklanki lub miski ze stali nierdzewnej.
Niech ostygnie, a następnie schłodzić.