Plastry Filo Miodowo-Orzechowe
Plastry Filo miodowo-orzechowe wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz komercyjne ciasto filo, margarynę, mielone orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Miodowo-filcowe ciasto dyniowe, Dip jogurtowy z masłem orzechowym i miodem z plasterkami jabłka, oraz Gniazda filo z truskawkami i miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 1/2 łyżki miodu, margaryny, ziela angielskiego i goździków w małym rondlu. Gotować na małym ogniu, aż margaryna się rozpuści.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Wytnij każdy arkusz phyllo na pół w poprzek.
Umieść 1 pół arkusza filo na papierze woskowym (zachowując pozostałą filo przykrytą). Lekko zalać phyllo sprayem do gotowania.
Umieścić drugą pół arkusza phyllo na pierwszym arkuszu; płaszcz sprayem do gotowania.
Pędzel około 2 łyżeczki mieszanki miodu na phyllo. Powtórz warstwy dwa razy.
Posypać wierzchnią warstwę orzechami włoskimi, pozostawiając 1-calowy margines na długich bokach.
Roll up phyllo, jellyroll Moda, począwszy od długiego boku.
Umieścić, szew stronie w dół, na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Zmiksuj pozostałą mieszaninę miodu na phyllo.
Pokrój po przekątnej na 4 plastry.
Piec w temperaturze 300 przez 30 minut.
Pozostałą 1/2 łyżki miodu równomiernie rozpuścić na ciepłych plastrach filo.