Plasterki pomarańczy i czerwonej cebuli
Pokrojone pomarańcze i czerwona cebula to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 115 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pieprz, ocet winny, morskie pomarańcze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Pokrojone pomarańcze i gruszki z cukrem miętowym, Cienko Pokrojone Buraki Z Krewnymi Pomarańczami I Rukolą, oraz Plastry pomarańczy z syropem pomarańczowo-kwiatowym i kandyzowanymi orzechami laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze sześć składników w małej misce i wymieszaj trzepaczką. Obierz i pokrój pomarańcze morskie. Obrać i cienko pokroić 1 małą czerwoną cebulę. Ułóż plastry pomarańczy równomiernie na 4 talerzach sałatkowych; wierzch równomiernie z cebulą.
Skropić mieszaniną octu winnego.