Plasterek Szynki Glazurowanej
Potrzebujesz bezglutenowe Danie główne? Glazurowany plasterek szynki może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 15g białka, 9g tłuszczu i w sumie 287 kalorii. Ten przepis służy 2. Za $2.29 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka musztardy dijon, ananasa, miodu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Hawajskie suwaki z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Pokrój plasterek szynki na pół. Na patelni gotuj szynkę na maśle przez 3-4 minuty z każdej strony lub do podgrzania. W międzyczasie odcedź ananasa, rezerwując sok. Odłóż dwa plastry ananasa; pozostały ananas wstaw do lodówki do innego użytku.
W misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, sok ananasowy, miód, sos stekowy i musztardę na gładką masę.
Usuń szynkę i utrzymuj ciepło.
Dodaj mieszankę miodu na patelnię. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować przez 1-2 minuty. Wróć szynkę na patelnię; na wierzch z zarezerwowanymi plasterkami ananasa. Łyżka glazury na górze; ciepło przez.