PLANTERS Sernik migdałowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 79 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz serek philadelphia, cukier, likier o smaku migdałowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sadzarki Perfect Pecan Pie, Donice mikrofalowe orzechowe kruche, oraz Sernik figowo-migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°, jeśli używasz srebrnej 9-calowej patelni springform (lub do300, jeśli używasz ciemnej nonstick 9-calowej patelni springform). Drobno posiekać 1 szklankę migdałów; wymieszać z okruchami Grahama i masłem. Naciśnij mocno na dno patelni.
Piec 8 min; całkowicie ostudzić.
Beat twarogu i cukru w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać śmietanę i Likier; dobrze wymieszać.
Dodawać jajka, po jednym na raz, bijąc na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Piec 50 do 55 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż lub metalową szpatułkę wokół boku patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem strony patelni. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki migdałów tuż przed podaniem. Resztki sernika przechowywać w lodówce.