Plamiak ze świeżymi letnimi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 35g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, pomidor, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Świeży papier ryżowy (wiosna/lato) rolki w / Zioła i warzywa w, Nowy nordycki plamiak na rozdrobnionych warzywach z migdałową GREMOLATĄ, oraz Kurczak z letnimi warzywami dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.