Plamiak Marinara
Plamiak Marinara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 277 kalorii, 27g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz filety z plamiaka, cebulę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest dobre. Spróbuj Plamiak Pizzaiola, Plamiak Chowder, oraz Plamiak Nadziewany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spód naczynia do pieczenia zalać oliwą z oliwek.
Posypać 1/2 cebuli i czosnku równomiernie w naczyniu do pieczenia, i przykryć 1/2 sosem makaronowym.
Filety z plamiaka umieścić w naczyniu, na wierzchu polać pomidorami i pozostałą cebulą i czosnkiem. Przykryć pozostałym sosem do makaronu.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku. Wierzch z serem mozzarella, i kontynuować pieczenie 10 minut, aż ser topi się i ryby jest łatwo płatki widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.