Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać plamiaka Bubbly Piec spróbować. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 6,92 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 64G białka, oraz 16G tłuszczu. 37 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz filety z plamiaka, łagodny ser cheddar, filety z plamiaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Łatwe Pieczenie Plamiaka, Ginger Bubbly, oraz Tickled - Pink Bubbly.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować 2-litrową zapiekankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
Piekarnik
2
Ułożyć filety rybne na dnie przygotowanego naczynia żaroodpornego i posypać solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Filety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
3
Warstwę cebuli plastry na ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Ryby
4
Na całość rozprowadzić krem z zupy grzybowej, a na wierzch posiekany ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy Grzybowej
Ser Rozdrobniony
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Piec w rozgrzanym piekarniku przez około 40 minut, lub do bąbelków i rybie płatki łatwo widelcem.
Plamiak w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.