Placki Śmietanowo-Rabarbarowe
Placki z kwaśną śmietaną i rabarbarem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 225 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 52 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz sól, orzechy włoskie, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Placki Śmietanowo-Rabarbarowe, Kwaśna Śmietana Jabłkowe Kwadraty, oraz Kwaśna Śmietana Rodzynki Kwadraty.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka 13 x 9 x 2 cala patelni.
Wymieszać cukier, orzechy, roztopione masło i cynamon, aż będą kruche i odstawić na bok.
W osobnej misce, śmietany razem brązowy cukier, skrócenie i jajko.
Dodać mąkę, sodę i sól do śmietany na przemian z kwaśną śmietaną. Na koniec wymieszaj z rabarbarem.
Wlać mieszaninę do patelni i posypać zarezerwowaną polewą.
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 45 do 50 minut.
Pokroić w kwadraty i podawać ciepłe lub chłodne.