Placki Ziemniaczano-Orzechowe
Naleśniki ze słodkimi ziemniakami i orzechami pekan mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 64 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, sól, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), Słodkie ziemniaki Pecan Pie pączki z pieczonym Pecan Crunch, oraz Rozjaśniony słodki placek ziemniaczany ze słodką i słoną skórką z orzechów pekan (bezglutenowy, niskowęglowodanowy!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
W dużej misce wymieszać mąkę, 2 łyżki orzechów pekan, proszek do pieczenia, przyprawę do ciasta z dyni i sól.
Połącz mleko i następne 4 składniki( mleko przez jajka); dodaj do mieszaniny mąki, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać ze słodkimi ziemniakami.
Łyżka o 1/4 ciasto cup na gorącej patelni nonstick lub dużej patelni nonstick. Włącz naleśniki, gdy szczyty są pokryte bąbelkami i krawędzie wyglądają na ugotowane.
Naleśniki posypać 2 łyżkami orzechów pekan.