Placki Ziemniaczane Kukurydziane

Placki Ziemniaczane Kukurydziane
Placki ziemniaczane kukurydziane mogą być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Na 19 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 141 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mąkę, czosnek, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki ziemniaczane z kukurydzą, Kotlety Ziemniaczane (Nadziewane Mięsem Indyjskie Naleśniki Ziemniaczane), oraz Chrupiące Placki Ziemniaczane (Placki Ziemniaczane) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze dziewięć składników. Na dużej patelni, ciepła 1 łyżka oleju; kropla cztery 1/4 cupfuls ciasta na patelni. Gotować przez 1-2 minuty z każdej strony lub na złoty kolor. Powtórzyć z pozostałym olejem i ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn