Placki Ziemniaczane
Słodkie ziemniaki Hash Browns jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 189 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, cebula, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Spróbuj Placki Ziemniaczane, Placki Ziemniaczane, oraz Słodkie ziemniaki Rösti (hash browns) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło i 1 łyżkę oleju w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; saute 15 minut lub aż złoty.
Dodaj brązowy cukier i gotuj 5 minut, często mieszając.
Połącz mieszankę cebuli, ziemniaków, soli i pieprzu.
Podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego na patelni nonstick na średnim ogniu. Upuść mieszaninę ziemniaków na 3 1/2 cala rund; gotować, partiami, 5 minut z każdej strony lub do złotego koloru, dodając pozostały olej w razie potrzeby. Docisnąć szpatułką, aby spłaszczyć; top z boczkiem i orzechami pekan.
Serowe słodkie ziemniaki Hash Browns: Pomiń cebulę, brązowy cukier, boczek, i pekan. Top hasz Brązy równomiernie z 4 uncji cienko pokrojone Jarlsberg lub Monterey Jack ser w ciągu ostatnich 5 minut.
Rozmaryn - czosnek Hash Browns: Pomiń cebulę, brązowy cukier, boczek, i pekan.
Dodaj 1 łyżkę posiekanego świeżego rozmarynu i 1 łyżeczkę posiekanego świeżego czosnku do mieszanki ziemniaków. Gotuj zgodnie z zaleceniami.