Placki z tuńczykiem i kukurydzą

Placki z tuńczykiem i kukurydzą
Jeśli 41 centów za porcję spada w budżecie, Tunan i placki kukurydziane mogą być doskonałe pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kremowaną kukurydzę, ciasto kruche, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Placki Z Tuńczykiem, Kukurydza i Krab Chowder Pot placki, oraz Mini placki pomidorowo-kukurydziane dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować dwóch winnic Columbia Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn