Placki z pieczonych jabłek z bitą śmietaną

Placki z pieczonych jabłek z bitą śmietaną
Pieczone szarlotki z bitą śmietaną to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Mieszanka jabłek granny smith, rolled pie crust, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Placki Dyniowe Z Przyprawioną Bitą Śmietaną, Mini Słodkie Placki Ziemniaczane Z Bitą Cynamonową Polewą Z Serem Śmietankowym, oraz Mini Meyer Lemon Cream placki z chłodnym batem bitą polewą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 3-calowa okrągła foremka do ciastek
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
2
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia za pomocą silpatu lub pergaminu spryskanego warzywnym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
3
Rozwiń skorupę ciasta na powierzchni roboczej. Za pomocą 3-calowego okrągłego foremki do ciastek Wytnij 8 dysków ciasta. Ułóż krążki ciasta na przygotowanej blasze do pieczenia. Używając palców widelca, nakłuj ciasto na całej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec do brązowego i chrupiące, 8 do 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
5
Wyjąć do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Pokrój dno jabłek, aby stworzyć równą powierzchnię do cięcia. Pokrój każde jabłko na 6 (1/2 cala) plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
7
Pokrój każdy plasterek jabłka na pół i usuń nasiona lub kawałki rdzenia. W średniej misce wymieszać cukier i 1 łyżkę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Dodać plasterki jabłka i wrzucić, aż powlekane. Wytrząsnąć nadmiar mieszaniny. Ułóż plasterki jabłka na tej samej blasze do pieczenia w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Piec do ciemnobrązowego, około 12 do 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
10
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
11
W średniej misce, za pomocą elektrycznego miksera ręcznego, ubij śmietanę, aż będzie gęsta, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
12
Dodać cukier puder i dalej ubijać, aż śmietana będzie bardzo gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1
Umieść krążki ciasta na powierzchni roboczej. Podziel ugotowane plasterki jabłka między 4 dyski. Na wierzch jabłek wyłożyć około 2 łyżek śmietany i przykryć pozostałymi krążkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2
Ciasto jabłkowe przełożyć na talerze deserowe, posypać cynamonem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 2 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn