Placki z jabłkami i jagodami

Placki z jabłkami i jagodami
Jabłkowo-jagodowe ciasto Ręczne to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Ten deser ma 416 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka miodu, jagód, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Placki Jagodowe, Placki Jagodowe, oraz Placki Jagodowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozmrozić arkusze ciasta francuskiego zgodnie z instrukcjami pudełka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
3
Jabłka obrać i pokroić w ćwiartki. Wrzucić jabłka w soku z cytryny, więc nie Brązowy, gdy jesteś ich pokrojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Pokrój każdą ćwiartkę na około 2 do 3 (1-calowe) kawałki.
5
W dużej patelni saute na średnim ogniu, roztopić masło, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać jabłka i smażyć przez około 3 do 5 minut, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
7
Dodać miód i szczyptę soli i wrzucić do dobrze wymieszać, przenieść do piekarnika i piec przez około 15 minut, aż jabłka będą miękkie. Rozgrzej widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Niech jabłka ostygną do temperatury pokojowej i delikatnie złożyć jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
9
Wyłącz piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
W małej misce ubić 1 jajko. W innej małej misce, wymieszać cynamon i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
11
Ułóż rozmrożone arkusze ciasta francuskiego płasko na mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
12
Wyciąć duże kółka z ciasta za pomocą obcinacza pierścieniowego, około 4 na arkusz ciasta.
13
Pędzel z myciem jajkiem na zewnętrznej krawędzi połowy koła. Łyżka 2 łyżki mieszanki jagód jabłkowych w środku każdej rundy ciasta. Złożyć ciasto, aby pokryć nadzienie, tworząc półkole i uszczelniając krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
14
Placki ułożyć na maślanej tacy piekarnika. Powtórzyć z resztą ciasta. Gdy wszystkie ciasta są na tacy arkusza wyciąć otwory powietrzne w górnej części każdego ciasta i umyć blaty z jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
15
Posypać cukrem cynamonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
16
Piec przez około 20 do 25 minut, aż nadmuchane i ładnie rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn