Placki z cukinii z ziołami i serem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać cukinię placki z ziołami i serem spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 197 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jajka, jogurt, ser Pecorino romano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona cukinia z serem i ziołami, Grillowane Roladki z cukinii z ziołami i serem, oraz Zapiekanka z cukinii i pieprzu z ziołami i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić cukinię, cebulę i sól w dużym durszlaku.
Odstawić na 1 godzinę; wycisnąć tak sucho, jak to możliwe.
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Wymieszać w kolejnych 6 składnikach.
Wlać olej roślinny do ciężkiego dużego rondla na głębokość 1 cala. Podłącz termometr do głębokiego smażenia z boku rondla; rozgrzej olej na średnim ogniu do 177°. pracując partiami, uformuj mieszankę cukinii z cebulą za pomocą łyżek stołowych w kulki.
Dodaj do gorącego oleju. Smażyć partiami, aż placki będą brązowe, obracając raz, w sumie około 3 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś placki na ręczniki papierowe, aby osuszyć.