Placki Z Cukinii
Naleśniki z cukinii może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 163 kalorii, 2G białka, oraz 15g tłuszczu. Za 23 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1349 smakoszy i kucharzy. Wystarczy mieszanka cebuli, mąki, jajek i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 24 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 24%. Placki Z Cukinii, Placki Z Cukinii, oraz Placki Z Cukinii są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Zetrzyj cukinię do miski, używając dużej kraty tarki pudełkowej. Natychmiast dodaj cebulę i jajka. Dodaj 6 łyżek mąki, proszek do pieczenia, sól i pieprz. (Jeśli ciasto stanie się zbyt cienkie z płynu w cukinii, dodaj pozostałe 2 łyżki mąki.)
Podgrzej dużą (10 do 12 cali) patelnię do smażenia na średnim ogniu i rozpuść 1/2 łyżki masła i 1/2 łyżki oleju razem na patelni. Gdy masło jest gorące, ale nie wędzone, zmniejsz ogień do średnio niskiego i wrzuć na patelnię czubate łyżki ciasta. Gotuj naleśniki około 2 minut z każdej strony, aż się zrumienią.
Umieść naleśniki na blasze i trzymaj w cieple w piekarniku. Wytrzyj patelnię suchym ręcznikiem papierowym, dodaj więcej masła i oleju na patelnię i smaż naleśniki, aż całe ciasto zostanie zużyte. Naleśniki mogą pozostać ciepłe w piekarniku do 30 minut.