Placki Z Cukinii
Placki z cukinii to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz olej roślinny, dodatkową sól, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Placki z cukinii, Placki Z Cukinii, oraz Placki z cukinii.
Instrukcje
W średniej misce, ubić mąkę, 1 łyżeczka soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, masło i żółtka z trzepaczką. Stopniowo dodawać piwo, mieszając aż do połączenia. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Patyczki cukinii posypać dodatkową solą; umieścić w durszlaku.
Patyczki cukinii umyć i osuszyć. Bezpośrednio przed użyciem ciasta, ubij białka w małej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż będą sztywne. Wchodzisz na ciasto.
W głębokim rondlu 3-quart rozgrzej olej roślinny do 191°. zanurz każdą cukinię w cieście; umieść w gorącym oleju. (Nie smażyć zbyt wielu kawałków na raz.) Smażyć 2 do 3 minut lub aż ładnie rumiane.
Wyjąć z oleju; osuszyć na ręczniku papierowym.